2e divisie B – Hellvoc laat 3-0 liggen tegen Hofstade-Zemst

De jongens van Hellvoc speelden tegen Hofstade-Zemst een prima partij, al gaven ze in de openingsset nog een onwaarschijnlijke voorsprong uit handen. Nadien zetten de jongens van trainer Peter Bierinckx echter orde op zaken.

TWEEDE DIVISIE B (m) – HELLVOC

“Hofstade-Zemst speelde beter dan toen ik ze bezig zag tegen Mortsel op de openingsspeeldag”, zegt trainer Peter Bierinckx. “En toch had het eigenlijk 3-0 moeten zijn voor ons, maar in de eerste set geven we 20-11 nog onbegrijpelijk uit handen. We maakten nog één punt en dat mag niet. Ik voerde daarop enkele wijzigingen door en de tweede en de derde beurt waren duidelijk voor ons. Vooral in receptie konden we Hofstade-Zemst pijn doen, al bleef het in verdediging nog heel wat ballen van de grond rapen. Na de 2-1 ging het, net zoals aanvankelijk in de eerste set, gemakkelijk. De veer was gebroken, zodat we deze keer wel stand hielden.”

“Ach, ik wil de eerste set ook niet dramatiseren. Het is wellichte te wijten aan een gebrek aan ervaring en jeugdig enthousiasme. We zijn blij met de drie punten, waar ik eerlijk gezegd wel op gerekend had. En ik ben tevreden met de vijf op zes uit de eerste twee wedstrijden, zodat we met vertrouwen naar TS Vilvoorde kunnen trekken. Wat ik daarvan moet verwachten? Tja, moeilijk te zeggen. In tegenstelling tot alle andere tegenstanders deelt de ploeg van de Vlaamse Volleybalbond geen gegevens. Niet meteen solidair, maar goed, we trekken in ieder geval gemotiveerd naar ginder.”

Hellvoc – Hofstade-Zemst      3-1
Setstanden: 21-25, 25-22, 25-22, 25-15.

Topsport School Vilvoorde – Hellvoc
Zondag 9 oktober 2016 – 15.00u
EVC, Vilvoorde

Dit artikel is ook beschikbaar in het Frans

Check Also

1e divisie (v) – Mendo Booischot verzekert behoud met zege tegen Beerse

De meisjes van Mendo Booischot beleefden een moeilijk seizoen. Toch konden ze op de voorlaatste …

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Dit artikel is ook beschikbaar in het Frans

Geef een reactie