[Transfer] De “verloren” zoon komt thuis : Seppe Baetens

De “verloren” zoon komt thuis : Seppe Baetens 

Seppe Baetens, s'échauffe lors d'un temps mort du match Australie-Belgique (World League)
Seppe Baetens opwarming tijdens Australie-België (World League)

 

Volley Asse-Lennik is heel blij jullie deze toptransfer te kunnen aankondigen: 21 jaar na het overlijden van zijn legendarische “papa” Jo Baetens tekent “zoon” Seppe Baetens een contract van 2 seizoenen met een optie voor een 3de seizoen bij Volley Asse-Lennik. Seppe, 25 jaar, eindigde afgelopen seizoen op de 2de plaats bij de verkiezing van “beste speler van de afgelopen competitie” (op plaats 3 gevolgd door onze eigen kapitein Tim Verschueren) en speelde de 2 afgelopen seizoenen fantastische wedstrijden bij Topvolley Antwerpen. Hij zag deze goede prestaties ook bekroond met een selectie bij de Nationale ploeg.

Het bestuur van Volley Asse-Lennik is dan ook zeer gelukkig dat het tot een akkoord is gekomen met Seppe en dat hij de volgende seizoenen het mooie weer bij ons zal kunnen maken.

 

Seppe Baetens a récemment fait ses début dans le groupe des Red Dragons
Seppe Baetens  is nu een Red Dragons

 

Check Also

Brabo Antwerpen Nationale 1 (m)

Nationaal – Trainer Christof Van Goethem vertrekt bij Brabo Antwerpen

Het was een zwaar seizoen voor Brabo Antwerpen en trainer Christof Van Goethem in Nationale 1. Deze laatste last nu kalmere periode in. De club heeft als vervanger ondertussen een klepper van formaat beet.

Volley Heist Dames Nationale 3 (v)

Nationaal – Koen Vandeberg (Volley Heist): “Ideale moment om te promoveren”

Volley Heist Dames speelt volgend seizoen in Nationale 2. De troepen van trainer-coach Koen Vandeberg, derde aangekomen in Nationale 3 B, wonnen het voorbije weekend

Geef een reactie