zondag , 23 januari 2022
nlfr

Promo – Stéphanie Bracke (Nazareth): “Beker is mooi, maar focus op competitie”

FOTO Nazareth Ladies.

Een plaatsje in de volgende ronde van de provinciale beker lijkt een formaliteit, maar Nazareth heeft andere ambities . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2 euro per maand heb je tot en met 30 april 2022 toegang tot alle publicaties (totaal 8 euro voor januari, februari, maart en april). Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we bepalen of we ook volgend seizoen van de partij zijn.

REGISTREER NU

Een constante stroom aan publicaties (ongeveer 100 nieuwe per maand) vraagt een professioneel netwerk. Het is onmogelijk om dit gratis aan te bieden.

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Hebo Borsbeke Herzele Nationale 2 (v)

Nationaal – Mayté Cooman (Borsbeke-H.): “Hebben nog iets recht te zetten”

Komende zondag is Hebo Borsbeke Herzele te gast bij Limal-Ottignies. Zijn de Waalse ploegen meestal van minder allooi, dan is Limal-Ottignies zowat de uitzondering.

Flygha Grembergen Hamme Promo 2 (v)

Promo – Jean-Pierre Devos (Grembergen Hamme): “Gezondheid heeft prioriteit”

Als nieuwkomer in de reeks heeft Grembergen Hamme zich de voorbije maanden snel aangepast aan het niveau in Promo 2. Zondag staat het oog in oog met leider Asterix Avo B. Een duel tussen de nummers één en twee.