zondag , 23 januari 2022
nlfr

Promo – Geert Vandersmissen en Sint-Truiden trots leider met drie punten bonus

Eerste rij (v.l.n.r.): nr 7. Miek Saro, 4. Gitte Morren, 18. Julie Vandevelde, 9. Els Slenter, 12. Dagmar Smits, 10. Elke Van Osmael. Tweede rij (v.l.n.r.): T 2 Bob Haven, 8. Helena Paternotte, 2. Louise Paternotte, 3. Ann-Sofie Cleuren, 1. Nele Achten, 6. Emilie Tits, 16. Tine Janssens, T 1 Geert Vandersmissen. Ontbreekt: Celine Grosemans (bevallingsverlof). / FOTO Davost Sint-Truiden.

Geert Vandersmissen over de voorbereiding, de kern en de ambities van Davost Sint-Truiden in Promo 2 . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2 euro per maand heb je tot en met 30 april 2022 toegang tot alle publicaties (totaal 8 euro voor januari, februari, maart en april). Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we bepalen of we ook volgend seizoen van de partij zijn.

REGISTREER NU

Een constante stroom aan publicaties (ongeveer 100 nieuwe per maand) vraagt een professioneel netwerk. Het is onmogelijk om dit gratis aan te bieden.

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Mavo Dilsen-Stokkem Promo 1 (v)

Promo – Jorn Cardeynaels (Mavo Dilsen-Stokkem): “Na acht stunts ongeslagen leider”

Mavo Dilsen-Stokkem is een komeet in Promo 1. Jorn Cardeynaels kon na acht matchen evenveel overwinningen vieren. De promotie wenkt. Het bestuur maakt zich klaar voor de doorstoot naar de nationale reeksen.

Greenyard Maaseik Nationale 3 (m)

Nationaal – Stijn Hoessels (Maaseik B): “We doen mee op alle fronten”

Greenyard Maaseik B staat in Nationale 3D op de derde plaats. De club blijft jacht maken op enkele grote prijzen. Ook de toekomst van de club is door de grote onderbouw van jeugdteams gegarandeerd.