zondag , 28 november 2021
nlfr

Nationaal – Wim Eennaes (Antwerpen): “Nu zag je het potentieel van deze groep”

Nora De Beule passeert het blok van Volley Heist. Antwerpen leverde een collectie sterke prestatie af. / FOTO FotoPe - Peter Casie.

Na de wanprestatie tegen Smash Lier herstelde Brabo Antwerpen zich tegen Volley Heist. Trainer Wim Eennaes kon alleen maar tevreden zijn . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2 euro per maand heb je tot en met 30 april 2022 toegang tot alle publicaties.

REGISTREER NU

Een constante stroom aan publicaties (ongeveer 100 nieuwe per maand) vraagt een professioneel netwerk. Het is onmogelijk om dit gratis aan te bieden.

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Brecht Kerckhove

Het oog van de kenner – Brecht Van Kerckhove: “Gent heeft prima aangekocht”

Gisteren had Brecht Van Kerckhove het in een eerste deel over de resultaten in de Euromillions Volley League en de recente bekerverrassingen bij de mannen. Vandaag laat hij zijn licht schijnen over het gebeuren bij de vrouwen, zijn bezigheden bij de jeugd en over zijn zijsprongetje naar het voetbal.

Volleynews volleybal V 03

Nationaal – Pascal Gora (Haasrode Leuven): “Er wacht een zwaar jaareinde”

Haasrode Leuven is momenteel de fiere leider in Nationale 1. Er volgen evenwel nog drie lastig wedstrijden voor de winterstop.