zondag , 23 januari 2022
nlfr

Nationaal – Kris Coenegrachts (Kivola Riemst): “Genoeg kwaliteit in huis voor top vijf”

Om de kopzorgen een beetje aan de kant te schuiven, organiseerde Kivola Riemst een leuke teambuilding. Eerste rij (v.l.n.r.): Dieter Geleyns, Bart Smeets. Tweede rij (v.l.n.r.): kapitein Dries Thijs, Nicky Humblet, Nathan Van Lent, Yerne Levenstond, Michiel Thijs en trainer Kris Coenegrachts. Ontbreken: assistent-trainer Marc Ramaekers, Sven Tummers, Yannick Tenzer en Maarten Vandebeeck. / FOTO Kivola Riemst.

Kris Coenegrachts blikt terug op zijn rijkgevulde carrière, is kritisch voor zijn team en vertelt over zijn stap in het zakenleven . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2 euro per maand heb je tot en met 30 april 2022 toegang tot alle publicaties (totaal 8 euro voor januari, februari, maart en april). Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we bepalen of we ook volgend seizoen van de partij zijn.

REGISTREER NU

Een constante stroom aan publicaties (ongeveer 100 nieuwe per maand) vraagt een professioneel netwerk. Het is onmogelijk om dit gratis aan te bieden.

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Hebo Borsbeke Herzele Nationale 2 (v)

Nationaal – Mayté Cooman (Borsbeke-H.): “Hebben nog iets recht te zetten”

Komende zondag is Hebo Borsbeke Herzele te gast bij Limal-Ottignies. Zijn de Waalse ploegen meestal van minder allooi, dan is Limal-Ottignies zowat de uitzondering.

Bidavo Bissegem Nationale 2 (v)

Nationaal – Kristof Vroman (Bissegem): “Belangrijk, maar niet alles bepalend”

Bidavo Bissegem voert het klassement aan in Nationale 2 A. Met zaterdag een uitwedstrijd bij Lint, vervolgens een thuiswedstrijd tegen M-Siks Blaasveld en een verplaatsing naar het Waalse Limal kijkt Bidavo achtereenvolgens drie ploegen uit de top vijf in het wit van de ogen.