GEA Happel Amigos staat weer recht

Na een mindere periode, met onder andere een beschamende bekernederlaag tegen VT Turnhout uit tweede provinciale, stond GEA Happel Amigos gisteren met 1-3 weer recht op het veld van Zonhoven.

Etienne De Buck
Etienne De Buck

“Het was zeker niet perfect, maar het was goed genoeg om te winnen”, sprak trainer Etienne De Buck na afloop. “De servicedruk lag hoog en ook aanvallend kwamen we, met Jolan Cox in een glansrol, beter uit de verf dan de voorbije weken. December waren we fantastisch geëindigd met winst tegen Lendelede en Gent, maar we begonnen januari zoals we tijdens de voorbereiding speelden. Eerst gingen we onderuit tegen VT Turnhout. Nadien verloren we van Kapellen, al dient gezegd dat Kapellen hier bijzonder sterk stond te spelen. Ik zou niet weten waar onze terugval aan kan liggen. Mentaal en fysiek moe? Ik had de spelers nochtans een week vrij gegeven tijdens de kerstperiode. Ik gunde hen een moment om de teugels wat losser te laten. Misschien had ik dat beter niet gedaan.”

“Ach, we kunnen er nu niks meer aan veranderen. Gelukkig liep het in Zonhoven heel wat beter en konden we de klus klaren in vier sets. Het was nipt in de laatste set, maar omdat de Limburgers ons receptioneel niet echt pijn konden doen, bleven we al bij al makkelijk overeind.”

Zonhoven – GEA Happel Amigos 1-3
Setstanden: 20-25, 19-25, 25-20, 23-25.

 

Dit artikel is ook beschikbaar in het Frans

Check Also

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

2e divisie – Volmar Ekeren pakt gouden punten tegen gehavend Mortsel

Volmar Ekeren deed afgelopen wekend een goede zaak door Mortsel met 3-1 terug te wijzen. …

Geef een reactie