zondag , 23 januari 2022
nlfr

Promo – Yannick Vangerven (Zavath Zaventem): “We maken vooral veel plezier”

Zavath Zaventem opende het nieuwe seizoen met een 1-3-overwinning op het veld van Wolvertem Sporting B. Een zeer goed begin van – hopelijk voor Zaventem – een seizoen vol plezier, want als dat er is “dan komen de resultaten vanzelf”, klinkt het.

PROMO 3 B (m) – ZAVATH ZAVENTEM 

“Beginnen aan het seizoen met een overwinning was zeer belangrijk”, doet Yannick Vangerven het verhaal. “Wij hebben sinds dit jaar weer enkele nieuwe spelers moeten inpassen. Het deed plezier dat we ondanks die moeilijke situatie toch het seizoen goed konden starten.”

“We hadden inderdaad meteen de juiste vorm te pakken. De wedstrijd ging redelijk goed. We hebben veel getraind om het samenspel op orde te krijgen en de nieuwe spelers in te passen. Ik denk dat we in een goede flow zitten. We maken veel plezier. De resultaten komen dan vanzelf. We bekijken het week per week en zien waar we uitkomen op het einde van het seizoen.”

Familieclub

De 28-jarige Vangerven zit al acht jaar bij Zavath Zaventem en groeide uit tot de aanvoerder.

“Klopt. Ik speel al het langst onafgebroken bij de mannenploeg. Daarnaast ben ik ook de oudste. Ik ben hier tevreden. Het is een leuke familieclub, waar leden op de eerste plaats komen.”

“Het belangrijkste is om met die jonge gasten ervaring op te doen en om de ploeg verder te laten groeien en zo ook de club. Hopelijk kunnen we volgend jaar richting Promo 2 gaan. Of ik de club heb zien evolueren? Zeker. Plezier staat voorop en dat merken we op en naast het veld. Wij maken plezier en dat is op amateurniveau nog altijd het voornaamste.”

Check Also

Smash Neerijse Promo 3 (v)

Promo – Niels Denruyter (Smash Neerijse): “Getraind op aanpassing in ons systeem”

Na een lange winterstop begint Smash Neerijse - normaal gezien - zondag op bezoek bij Leefdaal-Bertem aan het laatste deel van het seizoen in Promo 3.

Leefdaal Bertem

Nationaal – Jasper Castro (Leefdaal-Bertem): “We staan er goed voor”

Leefdaal-Bertem trekt zaterdagavond naar Nijlen, tweede in de stand. Kan het in Nationale 3C voor een vijfde keer op een rij zonder puntenverlies aan het langste eind trekken?