zaterdag , 25 mei 2024
nlfr

Nationaal – Hans Minten (Alken): “Kunnen onszelf mooi kerstcadeau schenken”

Op de foto in wijzerzin: 1. Jana Pieter, Jade Heynen, Dorien Rochus, Angelique Vandebroek, Virginie Goral, Inez Demulder, Eva Vranken, Paulien Meyskens, Roxanne Kusendila, Lies Peeters, Julie Vanhove, Justine Happart, 7. Lies Henkens. / FOTO Cristal Jeval Alken.

Cristal Jeval Alken werkt een zeer drukke maand december af. Coach Minten en zijn ploeg hopen het topniveau te halen van de voorbereiding . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2.40 euro heb je tot het einde van deze maand toegang tot alle publicaties. Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen.

REGISTREER NU

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Hellvoc Nationale 1 (m)

Nationaal – Hellvoc mag met drie op drie van een geslaagde start spreken

Hellvoc trok het laken naar zich toe in de streekderby tegen Klein Brabant Puurs. Hellvoc heeft zijn start alvast niet gemist.

Tesla Lint Nationale 1 (v)

Nationaal – “Er wordt gefluisterd dat we het lastig zullen krijgen”

Lint hengelde op de tweede speeldag In Nationale 1 de eerste punten binnen. De bezoekers uit Zandhoven hadden nochtans overtuigend de openingsset naar zich toegetrokken, maar ...