zondag , 21 april 2024
nlfr

Liga – LVL Genk wipt Asterix Avo en speelt titelfinales tegen VDK Gent

LVL Genk heeft de wind in de zeilen. Coach Julien Van de Vyver hoopt op zijn eerste landstitel als T 1. Het team droomt ook van de allerhoogste eer. / FOTO LVL Genk.

De vrouwen van LVL Genk spelen voor de tweede opeenvolgende keer de titelfinales. Asterix Kieldrecht, tegenstander in de finale van 2021, had geen schijn van een kans in de heen- en de terugwedstrijd. Genk stuit in de finales op VDK Gent. Dat worden enkele zware clashes in een 'best of three . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2.40 euro heb je tot het einde van deze maand toegang tot alle publicaties. Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen.

REGISTREER NU

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Hellvoc Nationale 1 (m)

Nationaal – Hellvoc mag met drie op drie van een geslaagde start spreken

Hellvoc trok het laken naar zich toe in de streekderby tegen Klein Brabant Puurs. Hellvoc heeft zijn start alvast niet gemist.

Tesla Lint Nationale 1 (v)

Nationaal – “Er wordt gefluisterd dat we het lastig zullen krijgen”

Lint hengelde op de tweede speeldag In Nationale 1 de eerste punten binnen. De bezoekers uit Zandhoven hadden nochtans overtuigend de openingsset naar zich toegetrokken, maar ...