vrijdag , 21 juni 2024
nlfr

Herenthout beperkt foutenlast vanaf deel drie

Herenthout beperkt foutenlast vanaf deel drie

 

Zaterdag ontvingen de jongens van Herenthout het bezoek van Eisden-Maasmechelen. Beide ploegen stonden in elkaars buurt in het klassement, dus kon de wedstrijd eigenlijk alle kanten uit. Maar Herenthout kan in eigen huis altijd iets meer.

 

TWEEDE DIVISIE A (m) – VC HERENTHOUT

 

In de openingsset maakten beide ploegen aanvankelijk heel wat foutjes. Naarmate de set vorderde ging ook het niveau omhoog. Onder impuls van een secure Jef Van Den Brande kon de thuisploegin de slotfase toch het verschil maken. De tweede beurt vertoonde eenzelfde spelbeeld! Deze keer was het Herenthout dat net iets meer foutjes maakte en zo kwamen de Limburgers verdiend langszij.

 

Mede door een sterk ingekomen Koen Schoors beperkte de Stoeters de foutenlast vanaf deel drie. Herenthout nam de partij nu resoluut in handen. In set 4 maakte het direct een kloof van zes punten. Dankzij een degelijke spelverdeling, een sterke Matthijs Op de Beeck als afwerker en een goed blokkerende Koen Jacobs kwam de wedstrijd niet meer in gevaar.

 

Herenthout-Eisden 3-1

Setstanden: 27-25, 26-28, 25-22, 25-19.

 

Categorie: provincie Antwerpen, Herentals, wedstrijdverslag, 2e divisie mannen, VVB

Tags: VC Herenthout, Jef Van den Brande, Koen Schoors, Matthijs Op de Beeck, Koen Jacobs

Check Also

Spinley Dessel 1e gewest (m)

Gewest – Marijn Henderickx (Spinley Dessel): “Ik had meteen goed gevoel”

De mannen van Spinley Dessel kroonden zich tot kampioen in het eerste gewest Mol/Herentals. En dat was niet meteen verwacht.

Sint-Janskring Herentals Promo 1 (v)

Promo – Gerry Leemans (Sint-Janskring Herentals): “Eindelijk op niveau van voor corona”

De vrouwen van Sint-Janskring Herentals hebben de voorbije twee weken wat kleur gegeven aan een voor de rest meer dan grijs seizoen in Promo 1.

Geef een reactie