Redacteurs area

Volleynews.be zoekt vrijwilligers

Geen idee hoeveel clubs er zijn. Geen idee hoeveel ploegen er over de provinciegrenzen heen aantreden in competitie van Liga A tot de jeugd. Het is een huzarenwerk  om dat allemaal te volgen en te coveren. Daarom zoekt Volleynews.be vrijwilligers om mee te werken.

Ben je begaan met het volleybal? Wil je meehelpen om deze website verder uit te bouwen? Ben je trainer, speler of supporter en wil je jouw club of ploeg in het nieuws brengen? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@volleynews.be.

Volleynews.be zoekt in eerste instantie mensen die zich willen engageren om maandelijks één interview af te nemen van een 30-tal lijntjes. Dat is niet langer dan de lengte van deze oproep. Hoe je te werk gaat bepaal je zelf. Je kiest zelf een trainer of een speler die je interviewt of je krijgt iemand toegewezen.

Geen voorkennis vereist

Er is geen journalistieke voorkennis vereist. Volleynews.be zorgt voor een grondige begeleiding qua aanpak en opbouw. Je krijgt bijvoorbeeld een uitgebreide vragenlijst die je als hulpmiddel kan gebruiken om het interview af te nemen. Volleynews.be voorziet de eindredactie van jouw interview alvorens het online gaat.

Wat zit er voor jou in?

Het resultaat is een artikel van jouw hand op een website die maandelijks meer dan 10.000 bezoekers trekt. Met jouw naam onder als je dat wenst. Verder geniet je onze eeuwige dankbaarheid en de dankbaarheid van een ganse volleybal community.

En weet je wat ook leuk is? Met online kunnen we je exact vertellen hoe vaak jouw artikel gelezen is. Cijfertjes die verslavend zullen werken. Geloof me.

Heb je nog vragen of suggesties? Wil je het eens vrijblijvend proberen? Neem dan snel contact op. Ook fotografen – student of amateur – mogen zich melden. Een artikel mét foto leest immers altijd aangenamer.

 

Dit artikel is ook beschikbaar in het Frans

Geef een reactie