FH Nijlen – “Derde plaats zou mooi zijn”

De jongens van FH Nijlen zijn aan een verpletterende terugronde bezig. Van de laatste elf wedstrijden verloren ze alleen tegen koploper, en na dit weekend wellicht kampioen, VT Wezo Westerlo-Zoerle. Ook Temse moest er afgelopen weekend aan geloven.

TWEEDE DIVISIE B (m) – FH NIJLEN

“Dit was zeker geen topwedstrijd”, zegt trainer Kris Sels. “De eerste set wonnen we eigenlijk op een diefje. We keken lang tegen een achterstand aan, maar in de slotfase konden we het tij alsnog keren. De tweede set verliep probleemloos. In deel drie verhoogde Temse echter de opslagdruk en dat heeft ons pijn gedaan. Met enkele wissels konden we de receptie opnieuw stabiliseren en zo hielden we de vierde set weer onder controle.”

“Ik herhaal dat het niet hoogstaand was, maar we pakten wel de drie punten en dat is het belangrijkste om te onthouden. Er zijn nog drie matchen te gaan: tegen de nummers elf en twaalf en tegen Kapelle op den Bos dat zesde staat. We willen heel graag negen op negen halen en dat moet lukken. Daarnaast hopen we dat de ploegen voor ons nog steken laten vallen of elkaar de das omdoen. Zo behalen we misschien nog een derde plaats en dat zou mooi zijn om het seizoen af te sluiten.”

Temse – FH Nijlen 1-3
Setstanden: 22-25, 18-25, 25-22, 20-25.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire