[Eerste nationale] Nieuwkomer Lint nestelt zich mee op kop

Nieuwkomer Lint pakte zaterdag een tweede 3-0 zege op rij. Namen was het slachtoffer. De jongens van trainer Wannes Rosiers komen hiermee op kop in de ranking, al is het setgemiddelde net iets minder dan dat van M-Siks Blaasveld en Orp.

EERSTE NATIONALE (m) – TESLA LINT

« We speelden twee degelijke sets waarin we weinig fouten maakten, ook al werden de opdrachten niet meteen perfect uitgevoerd », zegt Wannes Rosiers. « In de derde set behaalden we nog niet ons beste niveau, maar hield de ploeg zich wel aan de opdrachten. En dan zag je dat Namen omwille van een beperkte kern toch snel moest afhaken. »

« We kunnen na vier speeldagen alvast terugblikken op een geslaagde start. Enerzijds beschouw ik de overwinning tegen Walhain als bonus, want dat is echt wel een sterke ploeg. Anderzijds zat er dan weer meer in tegen Hemelveerdegem. Het ene zal het andere compenseren zeker. »

Zondag trekt Lint naar Orp. Afwachten wie bovenaan de rangschikking zal standhouden.

Tesla Lint – Namur Volley 3-0
Setstanden: 25-20, 25-18, 25-10.

Wannes Rosiers
Wannes Rosiers kan met nieuwkomer Lint terugblikken op een geslaagde competitiestart in eerste nationale.

Check Also

Nationale – Hans Minten (Alken) : « S’offrir un beau cadeau de Noël »

Cristal Jeval Alken termine avec un mois de décembre très chargé. L'entraîneur Minten et son équipe espèrent atteindre leur meilleur niveau de préparation.

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Laisser un commentaire