Amigos Zoersel 4 verwacht probleemloos seizoen

De vierde ploeg van Amigos Zoersel speelde voor de Vlaamse Beker een prima partij tegen Lizards Lubbeek-Leuven uit eerste divisie. Het verloor weliswaar met 1-3, maar trainer Stijn Van Looveren kon tevreden terugblikken op de match.

EERSTE PROVINCIALE (m) – AMIGOS ZOERSEL

“Lubbeek-Leuven begon nochtans erg sterk aan de wedstrijd en het kwam vlot op 0-2. Vanaf de derde set begon het echter te haperen bij de bezoekers, waar enkele basisspelers rust kregen. Daar hebben we van kunnen profiteren. Dankzij zwaar serveerwerk hebben we die set heel vlot gewonnen. Het sein voor de bezoekers om in de vierde set opnieuw met de typeploeg te starten. We deden nog goed mee, maar kwamen in de slotfase nipt te kort. Ik heb gretig gebruik gemaakt van mijn wisselmogelijkheden en de jongens hebben het allemaal goed gedaan, maar de wedstrijd kende een terechte winnaar.”

“Dit was alvast veel beter dan wat ik tijdens de eerste twee competitiematchen zag, maar we volgen een stijgende lijn. Ik denk dat we nu vertrokken zijn. Het komt erop aan om dit niveau te handhaven. Vorig seizoen was een moeilijk jaar voor deze jonge groep, maar het is een heel mooie reeks om de jeugd te laten doorstromen naar onze ploegen in divisie. Maar iedereen is nu een jaartje ouder. Jens Dalemans, die een jaar niet speelde, is erbij gekomen. Ik verwacht dus dat we een redelijk probleemloos seizoen kunnen spelen met een plaats in de middenmoot.”

Vlaamse Beker (m)
Amigos Zoersel 4 – Lizards Lubbeek-Leuven 1-3
Setstanden: 21-25, 17-25, 25-9, 21-25.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire